Skip to main content

OVERFLADEBEHANDLING

Overfladebehandling

Mangler du en overfladebehandling? Så tilbyder vi både segment slibning, slyngrensning og fræsning. Kontakt os for yderligere information på telefon +45 96 36 96 36 eller via mail info@vejskilt.dk

Segment slibning

Segment slibning udføres med horisontal bevægeligt slibemateriel for at fjerne eller ændre overflade strukturen fra for eksempel grov udlagt beton til en mere glat ensartet overflade. Derudover kan segmentslibning også anvendes for at øge planheden af underlaget eller afhjælpe støbeskel.

Slyngrensning

Slyngrensning anvendes til at øge skridsikkerheden ved glat beton, asfalt mm. Denne form for behandling anvendes også for at øge vedhæftning af beton, støbeasfalt samt gulvbelægninger. En helt tredje mulighed er at foretage miljøsanering med behandlingen for fjernelse af giftige stoffer såsom PCB. mm. Alle vores anlæg er med et lukket system med hepa filtrering i sugeenheden.

Fræsning

Fræsning anvendes ved meget ujævne overflader, støbeskel og steder hvor det er nødvendigt at fjerne store mængder materiale, eller genstridige belægninger. Fræsning er væsentlig mere hård ved underlaget sammenlignet med segment slibning og slyngrensning.

Slyngrensning kræver tørt underlag og anlægget skal bruge 63 amp strøm på arbejdsstedet.

Slibning og fræsning kan foretages både i støvregn og tørvejr, støvsuger kan kun anvendes i tørvejr.

Genstridige belægninger fjernes nogle gange bedre med en kombineret løsning af f.eks. fræsning og segmentslibning.

Kontakt os for yderlige informationer og et uforpligtende tilbud på +45 96 36 96 36 eller info@vejskilt.dk.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +(45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular så vender vi tilbage hurtigst muligt