Skip to main content

SIKKERHEDSOPMÆRKNING MED VEJMALING

sikkerhedsopmærkning

Hos Skilte eXpressen bruger vi altid vejmaling af høj kvalitet til at; male striber på veje, cykelstier, parkeringspladser og lagerhaller i hele Danmark. ​Den vejmaling vi anvender er fremstillet med henblik på brug i Skandinavien og dets krævende miljø. Med vores blandingsanlæg til maling kan vi lave lige den farve du ønsker dig.

Opstribning af sikkerhedsopmærkning udføres effektivt

Vi laver opmærkning med en “air-less” malersprøjte som operer under højt tryk. På den måde undgår vi malerstøv som typisk opstår ved traditionelle luftsprøjter/spray. Derfor kræver det minimal afdækning samt flytning af eksempelvis varer, maskiner og inventar inden afstribningen.

Lagtykkelse af vejstriber med malingen er typisk omkring 1-1,5 mm. og kan derfor ikke sammenlignes med diverse aerosol spraydoser som findes på markedet, hvor den færdige markering har et meget tyndere slidlag.​

Vejstriber udført med vejmaling kan anvendes på beton, belægningssten, asfalt og en hel række andre overflader.

For højere synlighed kan der drysses glasperler på malingen, og i områder med høj belastning eller miljøpåvirkning kan opstribningen afsluttes med en klarlak.

Kontakt os og hør mere om vores vejmaling

Vi tilbyder 3 års garanti på vedhæftning af vejstriber og andre markeringer vi laver med vejmaling.​

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte os ved ringe til os på telefon ​+45 96 36 96 36 eller sende os en e-mail til info@vejskilt.dk.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projektet.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +(45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular så vender vi tilbage hurtigst muligt