Skip to main content

AFSPÆRRING

Vi udfører alt indenfor afspærring

Vi udfører alt inden for afspærring, herunder rådgivning og ansøgning om tilladelse samt opsætning, tilsyn og nedtagning. Desuden udlejer vi skilte og udstyr til afspærringer. Der kan være tale om afspærringer i forhold til mange forskelle formål, men typisk sker det i forbindelse med vejarbejde, byggepladser og udgravninger. Det kan være på både private grunde og offentlige veje.

Kontakt os i dag for at få mere information – Ring til os på: +45 96 36 96 36 eller send os en mail på info@vejskilt.dk.

  • ​Indhentning af tilladelser ved de pårørende myndigheder.
  • Salg/Udlejning af al salgs materiel til barrikade.
  • Rådgivning vedrørende barrikade i henhold til gældende regler og bestemmelser.
  • Opsætning af afspærring, lige fra by til motorvej.
  • Tilsyn af afspærring (døgnservice).
  • Nedtagning af barrikade.
  • Byggepladser, vejarbejder, udgravninger og så videre.
Besøg vores webshop

Vi rådgiver om reglerne for barrikade og spærring

Vi hjælper med indhentning af tilladelser hos de nødvendige myndigheder, ligesom vi rådgiver om afspærring i henhold til gældende love, regler og bestemmelser, men også i forhold til logistikken og de praktiske forhold for trafikken. Det er muligt at købe eller leje materiale og udstyr til afspærringer. Ofte kan en kombination være fordelagtig.

Få et tilbud på din afspærringsopgave

Du er velkommen til at tage os på råd og få et uforpligtende tilbud på køb eller leje af afspærringer samt opsætning og nedtagning. Kontakt os på +45 96 36 96 36 eller info@vejskilt.dk

KONTAKT OS

Har du spørgsmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +(45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular så vender vi tilbage hurtigst muligt