Skip to main content

FÆRDSELSKILTE & VEJUDSTYR

S3 Floorlogic er kørefaste stregkoder til betongulve

Det er de små ting, der tæller, når der skal holdes styr på et stort lager, og her er S3 FloorLogic en løsning. S3 FloorLogic er vores egen patenterede løsning til lokationsmærkning på betongulve.

Produktet er udviklet med henblik på at kunne lokationsmærke bestemte område på et lager, hvor det ikke er muligt at ophænge skilte. Samtidig var det et krav, at løsningen skulle være kørefast i forhold til palleløftere og trucks, ligesom det skulle være vedligeholdelsesfrit i hverdagen.

S3 Floorlogic lever fuldt ud op til disse krav, derfor giver vi op til 4 års garanti på læsbarhed af stregkoderne. Produktet er i øvrigt blevet testet på et af Danmarks mest moderne og travle lagre i en årrække.

Du kan vælge en stregkode, et tal eller noget helt tredje

Du kan selv bestemme, om mærkningen skal bestå af en stregkode, QR kode, et tal eller noget helt tredje. Vi er i stand til at lave alle gængse typer af stregkoder som for eksempel EAN, UPC, Interleave, 2D Matrix og så videre. Vi foretager samtidig alt det praktiske arbejde på gulvet, således du kun behøver at have en leverandør.

Hvis du har spørgsmål til S3 FloorLogic eller vores service, er du velkommen til at kontakte os på +45 96 36 96 36 eller på info@vejskilt.dk.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +(45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular så vender vi tilbage hurtigst muligt