Vejstriber malet med vejmaling

Hos Skilte Expressen bruger vi vejmaling af høj kvalitet til at male vejstriber på veje, cykelstier, parkeringspladser og lignende i Jylland, på Sjælland og i hele Danmark.

​Vejmalingen, vi anvender, er fremstillet med henblik på brug i Skandinavien og dets miljø og er iøvrigt godkendt til brug på landveje med mere.

​Opstribning af vejstriber udføres effektivt

Vi laver opstribningen med en "air-less" sprøjte under højt tryk. på den måde undgår vi malerstøv som typisk opstår ved traditionelle luftsprøjter/spray. Derfor kræver det minimal afdækning samt flytning af eksempelvis varer, maskiner, inventar før opstribningen.

Lagtykkelse af vejstriber med malingen er typisk omkring 1-1,5 mm. og kan derfor ikke sammenlignes med diverse sprays som findes på markedet, hvor den færdige markering har et meget tyndere slidlag.​

Vejstriber med vejmaling kan anvendes på beton, belægningssten, asfalt og en hel række varianter herunder.

For højere synlighed kan der drysses glasperler på malingen, og i områder med høj belastning eller miljøpåvirkning kan opstribningen afsluttes med en klarlak.

Kontakt os og hør mere om vores vejmaling

Vi tilbyder 3 års garanti på vedhæftning af vejstriber og andre markeringer vi laver med vejmaling.​

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at ringe til os på telefon ​96 36 96 36 eller sende os en e-mail til info@vejskilt.dk.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på projektet!

​Kontakt os

Har du spørgmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. ​

Så vender vi tilbage hurtigst muligt​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad søger du?​

​Firmainformation

​Skilteexpressen ApS​

​CVR-nummer: 29390428​

​Kontakt os