Servicetavler​

​Skiltene kan ses og forstås fra en større afstand på grund af de simple men effektive ikoner, der med den sorte farve klart træder frem på den hvide baggrund. Førstehjælpsskiltet er derimod rødt, hvilket er til stor hjælp i krisesituationer, hvor man har brug for at søge hjælp øjeblikkeligt. Den røde farve fanger let øjet og gør derved opmærksom på, hvor hjælpen kan findes.

Der kan være brug for forskellige størrelser skilte alt afhængig af afstanden, hvorfra de skal være synlige. Derfor er det muligt at købe et bredt udvalg af skiltestørrelser.

Det er selvfølgelig vigtigt, at skiltene er tydeligt placeret, for hvis blot de er sat frit, er der ikke noget problem med at se dem i halvmørke. Skiltene reflekterer en del af det lys bilerne kaster på dem og bliver dermed nemmere at få øje på. Derudover forhindrer lakeringen af skiltene, at snavs sætter sig og gør skiltet utydeligt.

​Kontakt os

Har du spørgmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. ​

Så vender vi tilbage hurtigst muligt​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad søger du?​

​Firmainformation

​Skilteexpressen ApS​

​CVR-nummer: 29390428​

​Kontakt os