​Slyngrensning med stålkugler og støvsuger

Hos Skilte Expressen i Støvring tilbyder vi professionel og effektiv slyngrensning af asfalt, beton, stål og lignende for kunder på Sjælland, i Jylland og resten af Danmark.

​Slyngrensning er en metode, hvor stålkugler slynges ned i belægningen med stor kraft. Stålkuglerne og det afslebne materiale derpå suges op af store støvsugere, hvilket resulterer i en fuldstændig ren overflade - samt et støvfrit miljø under udførelsen.

Beton, stål og asfalt egner sig til slyngrensning

​Slyngrensning egner sig til de fleste overflader, herunder blandt andet beton, stål og asfalt. Vi råder over små slyngrensere, der især egner sig til demarkering af striber, men vi har naturligvis også større slyngrensningsanlæg til store overflader.

Ingen opgave er derfor hverken for lille eller for stor til os.

​Vi udfører slyngrensning i forbindelse med demarkering af striber med henblik på en ny anvendelse af området eller med henblik på ny opstribning. Vi kan også tilbyde at udføre den nye afstribning eller anden form for markering, når vi alligevel er i gang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os på telefon 96 36 96 36 eller på e-mail info@vejskilt.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på slyngrensning af beton, stål og asfalt.

Ønskes der en eventuel kombination med ny opstribning, giver vi også et samlet gratis tilbud på det.

Slyngrensning har mange fordele som for eksempel:

  • Renser ensartet og i dybden.
  • Øger friktionen på asfalt og glatte betongulve.
  • Skånsom demarkering af striber på industrigulve.
  • Sikre en god vedhæftning, hvorfor det er optimalt inden udlægning af epoxymaling og andre gulvløsninger.
  • Godt alternativ til højtryksspuling af beton med henblik på at fjerne betonslam, inden der for eksempel skal lægges overbeton.

​Kontakt os

Har du spørgmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. ​

Så vender vi tilbage hurtigst muligt​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad søger du?​

​Firmainformation

​Skilteexpressen ApS​

​CVR-nummer: 29390428​

​Kontakt os