Termoplast​

​Termoplasten kender vi alle fra de danske veje hvor opstribningen hovedsageligt er udført med denne. Den indeholder altid glasperler for øget synlighed.


Lagtykkelsen af termoplasten er 3-3,5mm, og sammenlignet med vejmaling giver det bedre slidstyrke/holdbarhed men mindre fleksibilitet med hensyn til anvendelsesområder.

Vi anbefaler at det hovedsageligt anvendes til asfalt, da andre anvendelsesområder kan have ulemper. Ved belægningssten kan termoplasten "krakelere"/afbrække i større stykker efter kortvarigt brug, dette skyldes at termoplast er et stift materiale med lav fleksibilitet og det faktum at belægningssten bevæger sig individuelt. Dette forudsager at termoplasten løsner sig eller går i stykker.

Ved indendørs opstribning på f.eks lagre hvor der anvendes trucks, er det ikke hensigtmæssigt at anvende termoplast grundet dets højde og hårdhed. Her vil man kunne mærke det hver gang man kører over en stribe.


Hvis det ønskes kan vi fremstille deres firmalogo/tekst i termoplast.


Vi yder 4 års garanti på vedhæftning af termoplast.

​Kontakt os

Har du spørgmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. ​

Så vender vi tilbage hurtigst muligt​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad søger du?​

​Firmainformation

​Skilteexpressen ApS​

​CVR-nummer: 29390428​

​Kontakt os