​Opstribning og afstribningsarbejde udføres

Hos Skilte Expressen i Støvring udfører vi opstribning i Jylland, på Sjælland og i hele Danmark.

Vi bruger to forskellige typer af materialer, hvilket er enten vejmaling eller termoplast, og de har forskellige fordele og ulemper, som du skal tage stilling til.

Vejmaling og vejstriber

​Vores maling er fremstillet til at blive brugt i særlige miljø i Skandinavien. Dertil kommer, at det naturligvis er godkendt til brug på de danske veje.

Vi laver opstribning med en airless-sprøjte med højt tryk. Derved undgår vi det malerstøv, som typisk opstår ved traditionelle luftsprøjter, og derfor kræver det en minimal afdækning og en mindre flytning af eventuelle varer, maskiner og inventar i forbindelse med opstribning.

Lagtykkelsen på vejstriber med maling er typisk omkring 1-1,5 mm. Derfor kan de ikke sammenlignes med mange andre slags sprøjter, eftersom de laver et langt tyndere slidlag.

Vejstriber med vejmaling kan anvendes på beton, belægningssten, asfalt og en hel række andre belægninger. Vi kan drysses glasperler på malingen, hvis der er behov for en større synlighed, og vi kan endvidere afslutte med en klarlak, hvis belægningen vil blive udsat for en høj belastning eller miljøpåvirkning.

Vi yder 3 års garanti på vedhæftning af vejstriber og andre former for markeringer med vejmaling.

Termoplast til asfalt

​Opstribning på danske veje sker typisk med termoplast, og den indeholder altid glasperler for at øge synligheden. Termoplast har typisk en lagtykkelsen på 3-3,5 mm og har en bedre slidstyrke og holdbarhed end vejmaling, men termoplast har en mindre fleksibilitet i forhold til anvendelsesområder.

Vi anbefaler primært termoplast til asfalt, men der kan være ulemper ved termoplast på andre anvendelsesområder.

Termoplast kan for eksempel "krakelere" eller brække af i større stykker efter kortvarigt brug på belægningssten.

Dette kan skyldes, at termoplast er et stift materiale med en lav fleksibilitet, og fordi belægningssten bevæger sig individuelt. Dette forårsager, at termoplasten løsner sig eller går i stykker.

Det er heller ikke hensigtsmæssigt at anvende termoplast til indendørs opstribning på for eksempel et lager, hvor der kører trucks. Termoplastens tykkelse og hårdhed vil medføre, at man kan mærke, når man kører over en stribe.

Vi kan lægge termoplast med tekst eller firmalogo.

Vi yder 4 års garanti på termoplast.

Indendørs opstribning

Opstribning af fabrikshaller udføres i overensstemmelse med arbejdstilsynets og brandmyndighedernes regler og vejledninger. Vi har derfor udviklet en række symboler, der kan påføres gulvet. Det kan blandt andet være en klar opmærkning af gangarealer og kørselsområder for trucks samt foran brandskabe og brandslanger.


Vi har opstribet mange forskellige typer af fabrikshaller gennem årene, hvorved vi har oparbejdet en masse know-how og erfaring omkring layout. Vi kan med andre ord være behjælpelige med gennemgang og udvikling af en stribe-plan, såfremt dette ønskes.

Undendørs opstribning

Vi laver stort set alt i udendørs opstribning, men ikke på motorveje og større landveje. Vi har især specialiseret os i opstribning og skiltning af parkeringsarealer. Vi kan i den forbindelse hjælpe med at optimere antallet parkeringspladser på et givent areal, ligesom vi kan undersøge, om flowet af biler er hensigtsmæssigt.

De er velkommen til at kontakte os for at få uforpligtende tilbud på din opstribningsopgave. Du kan også ringe på telefon 96 36 96 36 eller skrive til info@vejskilt.dk.​​

​Kontakt os

Har du spørgmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. ​

Så vender vi tilbage hurtigst muligt​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad søger du?​

​Firmainformation

​Skilteexpressen ApS​

​CVR-nummer: 29390428​

​Kontakt os