​Om Skilte Expressen ApS

Vi behandler alle vores kunder professionelt, og vi mener, at gensidig tillid og respekt er grundlaget for et godt samarbejde. Vi leverer vejskilte og udfører afstribningsarbejde i hele Danmark.

Vi har varetaget opstribning og skiltning i 20 år

​Skilte Expressen ApS har udført opgaver inden for opstribning og skiltning siden 1996, og i dag er vi en af de førende virksomheder inden for indendørs stribning af lager- og produktionsområder. Per Jensen, der står bag virksomheden, har med andre ord mange års erfaring inden for branchen.

Vi har derfor den nødvendige erfaring og viden til at kunne udføre opstribning optimalt i forhold til flowet i en virksomhed, men også til at sikre, at det opfylder arbejdstilsynets regler.

Vi udfører skilteopgaver for førende virksomheder

​Gennem årene har vi udført opgaver som for eksempel lokationsmærkning for blandt andet Dansk Supermarked (Føtex, Bilka og Netto), Jysk Sengetøjslager, COOP-Danmark, Danske Fragtmænd og mange flere. Hvis du også ønsker lokationsmærkning på dine betongulve på et lager eller i en hal, kan du benytte dig af vores patenterede S3 FloorLogic-løsning.

Vi har et tæt samarbejde med entreprenører som blandt andet MJ Eriksson, MT Højgaard, NCC Construction, Pihl & Søn og Per Aarsleff, hvor vi udfører arbejdsopgaver inden for skiltning og færdselstavler samt inden- og udendørs opstribning.

Vi har desuden udført opgaver for det offentlige som for eksempel kommuner og Vejdirektoratet. Aktuelt er vi i gang med at levere og opsætte færdselstavler på Fløng-Roskilde-motorvejen.

Vi benytter vores eget smedeværksted til produktion

​Vi har eget smedeværksted, hvor vi selv producerer vejudstyr i henhold til Vejdirektoratets regler og retningslinjer. Produktionen omfatter blandt andet standere, galger og portaler samt en hel række af udstyr til de danske veje. Det gør, at vi hurtigt kan fremstille specielle ordrer og samtidig sørge for, at det endelige produkt lever op til kundens krav og ønsker.

Kontakt os for mere information. Du kan sende en e-mail til info@vejskilt.dk eller ringe på telefon 96 36 96 36.

​Kontakt os

Har du spørgmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. ​

Så vender vi tilbage hurtigst muligt​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad søger du?​

​Firmainformation

​Skilteexpressen ApS​

​CVR-nummer: 29390428​

​Kontakt os