​Epoxy gulv til industri, erhverv og butikker

Hos Skilte Expressen tilbyder vi blandt andet slyngrensning af gulve, opstribning af køre- og parkeringsarealer, lokationsmærkning i haller og på lagre samt etablering af epoxy gulv i Jylland, på Sjælland og i hele Danmark.

Fordelen ved epoxy gulve er den store slidstyrke, den fugefri overflade og de mange farvemuligheder.

Hvad er epoxy?

Epoxy er en form for kunstharpiks, og mange forbinder måske epoxy med noget giftigt, men det er kun i flydende form. Derfor skal man ikke selv forsøge at lave et epoxy gulv. Dertil kommer, at det hærder meget hurtigt. Men gulvet er helt ufarligt, når det først er lagt.

Mange vælger et epoxy gulv da de er nemme at holde rene

​Epoxy gulve er allerede ganske velkendte i industrien, hvor de netop benyttes på grund af den store slidstyrke, men også fordi de er lette at holde rene.​

Aktuelt vælger flere og flere firmaer, herunder butikker, at benytte et epoxy gulv på grund af den lette rengøring, især hvis man spilder noget, men også fordi man kan lave gulvet i mange farver og med egne mønstre.

Private kan også vælge epoxy gulve, hvilket igen er på grund af farverne og den lette rengøring, men det kan også være på grund af muligheden for det rå look.

Kontakt os for et gratis tilbud

​Du et velkommen til at kontakte os på telefon 96 36 96 36 eller på e-mail info@vejskilt.dk, hvis du ønsker at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på et epoxy gulv.

Derefter kan vi aftale nærmere, herunder et eventuelt møde, hvor vi kan drøfte jeres forskellige muligheder, ønsker og behov.​

​Kontakt os

Har du spørgmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. ​

Så vender vi tilbage hurtigst muligt​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad søger du?​

​Firmainformation

​Skilteexpressen ApS​

​CVR-nummer: 29390428​

​Kontakt os