​Vi udfører alt inden for afspærring

Vi kan udføre alt inden for afspærring, herunder rådgivning og eventuel ansøgning om tilladelse samt opsætning, vedligeholdelse og nedtagning. Desuden udlejer vi skilte til afspærringer. Der kan være tale om afspærringer i forhold til mange forskelle formål, men typisk sker det i forbindelse med vejarbejde, byggepladser og udgravninger. Det kan være på både private grund og offentlig vej.

Vi rådgiver om reglerne for afspærring

​Vi hjælper med indhentning af tilladelser hos de nødvendige myndigheder, ligesom vi rådgiver om afspærring i henhold til gældende love, regler og bestemmelser, men også i forhold til logistikken og de praktiske forhold for trafikken. Det er muligt at vælge imellem at købe eller at leje materiale og udstyr til afspærringer. Ofte kan en kombination være fordelagtig.

Vi kan herefter varetage al opsætning og montering af skilte og andet udstyr, og det kan være lige fra by til motorvej. Vi kan naturligvis også sætte skilte op i weekenden. Undervejs i jeres arbejde kan vi tilbyde vedligeholdelse, herunder med døgnservice, og når I er færdige med arbejdet, står vi gerne for al nedtagning, således I på ingen måde skal inddrages.

​Vi udfører alt inden for afspærring:

  • ​Indhentning af tilladelser ved de pårørende myndigheder.
  • Salg/Udlejning af al salgs materiel til afspærring.
  • Rådgivning vedrørende afspærring i henhold til gældende regler og bestemmelser.
  • Opsætning af afspærring, lige fra by til motorvej.
  • Vedligehold af afspærring (døgnservice).
  • Nedtagning af afspærring.
  • Byggepladser, vejarbejder, udgravninger og så videre.

Få en pris på afspærring med vedligeholdelse

​Du er velkommen til at tage os på råd og få et uforpligtende tilbud på køb eller leje af afspærringer samt opsætning og nedtagning ved at kontakte os på telefon 96 36 96 36. Du kan også skrive til os på vores e-mail, som er info@vejskilt.dk.​

​Kontakt os

Har du spørgmål omkring vores ydelser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 96 36 96 36, eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. ​

Så vender vi tilbage hurtigst muligt​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad søger du?​

​Firmainformation

​Skilteexpressen ApS​

​CVR-nummer: 29390428​

​Kontakt os